Press "Enter" to skip to content

Ramai di antara kita yang tinggal di dalam sempadan AS

admin 0

Ramai di antara kita yang tinggal di dalam sempadan AS, marah kerana keseimbangan planet ini! Fikirkan percakapan (dari banyak bahasa, dialek dan loghat), mengenai penghinaan yang jelas terhadap kebebasan peribadi. Bentuk kerajaan mesti muncul di pinggir ketidakpastian, khuatir tentang manifesto peraturan untuk kebaikan sosial anda. Menghantui, bukan?

Penasaran juga bahawa permainan, pelacuran, dan ubat-ubatan telah membuat pengaturan sedemikian yang melibatkan keburukan anda yang sangat baik dan disimpulkan. Walaupun begitu, adalah beberapa perkara yang tidak dapat diubah xe88.

Setelah berkembang di bawah Orwellian besar, sebilangan besar Boomers telah melenturkan otot pengguna pertengahan umur mereka untuk mengumpulkan isi impian. Kami telah mengalami satu set mata & fokus pada kegembiraan beg tangan, dan mata yang lain kabur oleh semua orang. Secara individu, kami menavigasi Mal, walaupun Big Brother berjalan-jalan di Dewan Kongres. Nikmat untuk pertolongan dan Buck untuk mendapatkan Buck, dia sesuai dengan perwakilan kami.

Jelas, ini tidak berlaku dengan cepat bersama dengan hampir semua paparan teori berdebar-debar atau konspirasi. Itu sudah menunjukkan pencetus penggera. Sebaliknya, penyelarasan keutamaan dan tugas ini, telah dengan lembut mencemari arahan kita dan itu adalah kebodohan sendiri. Sedikit demi sedikit, yang Lama mula memahami dan yang Baru diindoktrinasi. (Tentunya otot-otot sebagai masalah tentu saja.)

Pertikaian undang-undang perjudian antara
kerajaan

Davids dan Goliaths, hanyalah gejala. Penyakit sejati yang menimpa kerajaan persekutuan, adalah Kongres yang cenderung meningkatkan dan membelanjakan cukai, tanpa menghiraukan kesan dan juga landasan demokrasi kita yang runtuh. Tindakan menyesatkan ini seperti meletupkan belon yang cantik. Pada bila-bila masa, apa yang dapat dilihat adalah pemandangan yang dapat anda lupakan.

Pemahaman saya mengenai proses berikut:

Buat tuntutan untuk Memperolehi undi

Mencadangkan percukaian untuk membiayai janji

Pengarang Undang-undang untuk Menjana cukai

Buat lebih banyak janji untuk melaksanakan undang-undang

Cadangkan peraturan untuk Dapatkan janji daging babi dengan baik

Picit warganegara untuk meluluskan peraturan

Memohon kuasa untuk menenangkan rakyat

… kesilapan kedua

… Kesalahan akhir

Setiap hari, pengguna-warganegara diminta untuk membuat liputan lebih lama dan lebih sedikit. Sepanjang masa, Pemerintah yang putus asa mengatur dan membuat undang-undang, untuk tujuan tunggal untuk memberi penghargaan kepada kebergantungannya. Tidak lagi berusaha untuk mengendalikan binatang itu, Kongres akan merasa puas dengan hanya mengalahkan drum untuk pengurusan, percukaian dan peraturan.

Dengan semangat yang diperbaharui, pegawai kami yang terhormat berusaha dan menetapkan moral dan pilihan. Holierthanthou do gooders (berjanji bahawa mereka tahu betul apa yang paling berkesan untuk selebihnya), tawarkan peluru untuk mendapatkan Kongres yang bermaksud untuk melindungi kita dari diri kita sendiri. Setelah asap membebaskan, penggubal undang-undang kita akan menghabiskan banyak wang dengan usaha untuk menahan yang tidak terkawal.

Pertaruhan masih merupakan bidak dalam permainan. Terbang dalam menghadapi pendapat dan penerimaan seluruh dunia, Kongres kami tinggal di harta kaca pepatah … dan memproyeksikan batu besar.

Hanya “pemerintah-tanpa-ingatan” yang akan melarang larangan pada alternatif tertentu, seperti ketika mereka pasti pandai menggunakannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *