Press "Enter" to skip to content

San Francisco 49ers Tanda Lelie Selama Dua Tahun

admin 0

Ashley Lelie baru-baru ini menandatangani kontrak dua tahun dengan Niners dan ini menjadikannya ejen bebas keempat utama untuk bergabung dengan pasukan selama empat hari menandatangani kegilaan yang menyaksikan Niners menandatangani semula banyak ejen bebas mereka sendiri.

2006 adalah tahun mega888 mengecewakan Lelie dengan Atlanta setelah dia berjaya menangkap 28 hantaran untuk mega888 lebih dari 430 ela. Lelie ditukar oleh Broncos ke Atlanta pada akhir kem latihan tahun lalu. Namun, para pemain 49 tahun itu tidak keberatan dengan prestasi Lelie pada tahun 2006 kerana mereka memerlukan penerima utama setelah mereka menghentikan Antonio Bryant.

Pelatih Mike Nolan percaya bahawa Lelie dapat memperoleh kembali penampilan yang dia tunjukkan dalam empat musim yang baik dengan Denver ketika dia menerima 3,003 ela dan 12 gol. Lelie telah mendapat permulaan kedua yang baru dan dia mengatakan bahawa dia memilih 49ers berbanding Houston kerana pasukan itu menawarkannya peluang untuk memulai dan menjadi pemain untuk merebut liga.

49ers melepaskan Bryant setelah musim kacau yang bermula dengan Bryant menerima bonus penandatanganan besar dan berakhir dengan dia digantung empat perlawanan kerana melanggar dasar NFL mengenai penyalahgunaan bahan.

Walaupun Lelie tidak mempunyai sejarah masalah dengan pelatih dan undang-undang seperti Bryant, dia memang mempunyai banyak kontroversi.

Pada tahun 2006, Lelie tidak menghadiri program latihan luar musim Broncos dan kemudian menuntut untuk meninggalkan bandar kerana dia merasakan Denver tidak memanfaatkan kemahirannya. Denver akhirnya menukarnya ke Falcons dalam perjanjian tiga arah, tetapi Lelie dan Broncos harus menggunakan penimbang tara untuk menyelesaikan pertikaian kewangan mengenai pemergiannya.

Lelie masih pahit dengan cara dia meninggalkan Denver, tetapi dia juga menyalahkan dirinya kerana tidak muncul. Dia juga tidak pernah merasa selesa di Atlanta kerana Michael Vick sudah menjalin hubungan dengan penerima Falcons yang lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *